Tavastiaklubi
 
Pe 18.4.2014

Lost Society (24.00) with special guest Santa Cruz (23.00)

22-04
Hinta: enn. alk. 13,50 €, ovelta 14 € Ikäraja: K-18   

Jyväskyläläinen thrash metal -tulokas Lost Society saapuu Tankki Täyteen -palkinnon siivittämänä Tavastia-klubille perjantaina 18. huhtikuuta. Tulevaisuuden lupauksena pidetty kahden Emma-pystin ehdokas julkaisee huhtikuun 4. päivä kakkosalbuminsa "Terror Hungry". 

Nelikko julkaisi viime keväänä debyyttialbuminsa ”Fast Loud Death” saksalaiselle Nuclear Blast -levymerkille, johon kuuluu sellaisia nimiä kuin Dimmu Borgir, Helloween ja Meshuggah sekä kotimaisista yhtyeistä mm. Nightwish, Amorphis, Sonata Arcitca ja Children of Bodom.

Tuoreen albumin myötä Suomessa ja Euroopassa keikkaillut Lost Society on tehnyt vaikutuksen suomalaiseen musiikkialaan: Suomen Rock-klubien Liitto palkitsi yhtyeen viime marraskuussa 2000 euron arvoisella Tankki Täyteen -tunnustuspalkinnolla, joka jaettiin tuoreelle, toivoa elävän musiikin voimaan valaneelle yhtyeelle. Liiton mukaan bändi on osoittanut poikkeuksellista energiaa ja raikkautta keikoillaan ja tehnyt metallista hauskaa. Lost Society on nuoresta iästään huolimatta luotettava, kohtelias ja osaava ja saa yleisön villiksi keikoillaan. Palkinto kuuluu käyttää kiertuekuluihin, ja tämän lisäksi jokainen Rock-klubien Liiton kahdestakymmenestä keikkapaikasta ympäri Suomen ottaa yhtyeen esiintymään kuluvan vuoden aikana.

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe-la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä